Constructie Advies Nederland
 
 

Welkom bij Constructie Advies Nederland

Bij C.A.N. staat kwaliteit, communicatie en service hoog in het vaandel. En proberen wij altijd in samenwerking met de opdrachtgever, architect en/of aannemer tot een geschikte oplossing voor de gewenste verbouwing te komen waarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid (de uitvoerbaarheid) van het plan.  

Maar ook proberen wij economisch verantwoord te werken door slim om de gaan met het ontwerp en indien nodig zullen wij altijd een advies aan de architect en/of opdrachtgever geven waar verbeteringen in een ontwerp kunnen worden doorgevoerd 

Van het allereerste contact tot en met het afronden van de uitvoering van de constructie, staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning.


Kernactiviteiten 
Onze kernactiviteiten zijn het vervaardigen van constructieberekeningen en tekeningen ten behoeve van de bouw. Met name renovaties van bestaande panden, funderingsherstel en nieuwbouw tussen al bestaande bebouwing behoren tot onze expertise. Het gaat hierbij steeds om het ontwerpen, berekenen en tekenen van funderingen en draagconstructies in beton, staal en hout. 


 Opdrachtgevers 

De opdrachtgevers van C.A.N. zijn architectenbureaus, aannemers en projectontwikkelaars. Maar ook de particulier kan bij ons terecht voor het berekenen van draagconstructies en de bijbehorende tekeningen. 

 

Advisering 
Ons bedrijf adviseert ten behoeve van het bouwen van draagconstructies. 

Dit houdt in dat wij in samenspraak met de klant, van projectontwikkelaar tot particulier, een technisch goede oplossing bedenken die economisch verantwoord en uitvoerbaar is. Ook de praktische uitvoering van de constructie heeft hoge prioriteit, zodat ook de aannemer zich kan vinden in de oplossingen die wij bedenken. 

In de afgelopen jaren hebben wij talloze projecten gerealiseerd, van klein tot groot. Onder andere doorbraken in tussenbouwmuren, nieuwe funderingen onder grachtenpanden en ook complete nieuwbouw projecten in de woning- en utiliteitsbouw. 

 De berekeningen worden vervaardigd met behulp van de modernste rekentechnieken. Wij hebben alle benodigde software in huis, software die onder andere gebaseerd is op de eindige elementen methode, zoals raamwerk programma’s en platen- en schijven programma’s. Het tekenen gebeurt met behulp van AutoCAD, de tekeningen en berekeningen worden digitaal gepubliceerd waardoor het digitale indiening bij Bouw- en Woningtoezicht wordt vergemakkelijkt. Uiteraard is onze kennis van de huidige NEN-EN normen (ook wel de EuroCodes genoemd) en het Bouwbesluit optimaal. 


 Diensten
- dakopbouw
- dakterras
- dakkapel
- zolder verbouwing / functie wijziging
- muurdoorbraak
- uitbouw / serre
- funderingsherstel (met kelder)
- en overige constructieve adviezen.